Idé

Vi legger vekt på den gode idéen.

Til denne oppgaven, trenger du ikke levere et ferdig produkt eller design, men vi vil ha skissene og utkastene til idéen. Overbevis oss om hvorfor din idé er den beste.Hva er galt med samfunnet?


Man kan enten være en person som feier problemer under teppet, eller en som tar stilling til dem. Det er de som velger å ta tak i problemene, tenke i nye baner, se muligheter fremfor begrensninger som ender opp med å sette preg på fremtiden.

Dette kan både være omfattende, dyptliggende samfunnsproblemer eller minimale irritasjoner. Uansett hva du velger å ta stilling til, så ønsker vi at du skal dra fram tankekartet, myldre, spekulere og reflektere rundt problemet og prøve å finne en løsning. Det kan være et nytt webdesign, en installasjon, et produkt, et magasin, et stunt eller en teknologisk innovasjon.


Besvarelsen kan leveres med en tekst på maks 700 ord, maks 8 slides, en lydfil på maks 3 minutter eller en video på maks 2 minutter. I tillegg må du levere et refleksjonsnotat hvor du besvarer følgende spørsmål:-Hva er bakgrunnen for idéen?


-Hvorfor er idéen din den beste løsningen?

-Hva skal du si?

-Hvem skal du si det til og hvorfor?

-Hvor skal du si det?KaosHjernen er en innviklet og komplisert sak. Den rommer alle dine erfaringer og motstridende meninger som former deg til den du er. Et komplett kaos. Når alt og ingenting kræsjer, men samtidig eksisterer sammen. En slags oppslukende intetanende galskap.

Forestill deg hvordan den abstrakte hjernen ser ut og visualiser den ved å legge vekt på kaos.


Besvarelsen kan leveres med en tekst på maks 700 ord, maks 8 slides, en lydfil på maks 3 minutter eller en video på maks 2 minutter. Du kan også levere et refleksjonsnotat som juryen kan se på om det er av interesse.


Rebell


Vi har alle en kampanje som vi overhodet ikke liker. Det kan være en reklame lm, et stunt, en plakat eller en radios- nutt. Kanskje er du uenig i budskapet, kanskje misliker du produktet, eller kanskje kampanjen rett og slett er, etter din mening, elendig produ- sert og provoserer deg til den grad at du nekter å ha noe med produktet å gjøre.

Dette er din mulighet til å lage et motsvar til denne kampanjen i form av en antikampanje-kampanje. Da kan du åpenhjertig kommunisere alt som er feil med den aktuelle kampanjen. Lag en kampanje til den samme målgruppen som den aktuelle kampanjen var rettet mot. Fortell hva som var galt med den, overbevis dem til å bli enig med deg. Ikke legg noe i mellom, vær vågal og dristig.

Besvarelsen kan leveres med en tekst på maks 700 ord, maks 8 slides, en lydfil på maks 3 minutter eller en video på maks 2 minutter. I tillegg skal du levere et refleksjonsnotat hvor du besvarer følgende spørsmål:- Hvilken reklame ønsker du å lage en anti-reklame til?

(legg ved link eller bilde)


- Hvem er målgruppen?

- Hva skal du si?

- Hvor skal du si det?


Hviske høyt


"Ytringsfrihet, informasjonsfrihet og trykkefrihet er grunnelementer i et demokrati. En fri, uavhengig presse er blant de viktigste institusjoner i demokratiske samfunn"

* Vær Varsom-plakaten, 1.1.

Hva hvis du befinner deg i et samfunn uten presse?

Offentlig tilgjengelig informasjonsspredning eksisterer ikke. Den eneste måten å få informasjon på er på folkemunne. Et samfunn hvor all informasjon er basert på en evig hviskelek.

Skildre et samfunn uten presse. Besvarelsen kan leveres med en tekst på maks 700 ord, maks 8 slides, en lydfil på maks 3 minutter eller en video på maks 2 minutter. Du kan også levere et refleksjonsnotat som juryen kan se på om det er av interesse.