Tangram og Gullkalven samarbeider

   17. mars 2016 / Ukategorisert

   Tekst: Sunniva Kviteberg
   Foto: Silje Thoen

   Studentkonkurransen Gullkalven inngår samarbeid med designbyrået Tangram Design for en treårsperiode.

   Ifølge Gullkalven er det lagt mye arbeid i å vurdere gode samarbeidspartnere til årets konkurranse. Nå er det klart at designbyrået Tangram Design går inn som hovedpartner over tre år. I Tangram forteller de at de er beæret over å bli spurt av den kreative studentkonkurransen.

   – Vi er begeistret over at de som jobber i Gullkalven og de som ser for seg et arbeidsliv i vår bransje, ser på oss som attraktive, sierBente Hauge, prosjektleder hos Tangram Design.

   Skal ta konkurransen til nytt nivå

   De to partene skal være gode brobyggere for studentene over i næringslivet, og er nå i gang med å utvikle prosjekter de skal jobbe sammen på. Gullkalven sitter allerede med partnere som by:Larm og Clear Channel, og forteller at de ser på Tangram Design som et svært positivt bidrag til konkurransen.

   – Med Tangrams kompetanse og engasjement vil vi sammen ta Gullkalven til et nytt nivå, mener Camilla Antoinette Bøgh ogSunniva Kviteberg, lederteam i Gullkalven.

   – I Tangram snakker vi om å «think wider, closer, and younger». Et samarbeid med Gullkalven og fremtidens designere vil definitivt inspirere oss og bidra til dette, avslutter Emelie Spjuth, Design Manager og partner i Tangram Design.

   Gullkalven 2016 åpner for innsending av bidrag 17. mars, og prisutdelingen foregår 13. mai.

    

    SHARE VIA