Designduoen fra AHO sender inn til Gullkalven

   13. april 2016 / Ukategorisert

    

   Foto: Inger Steinnes
   Tekst: Silje Thoen

   Line og Malin studerer ved Arkitektur- og Designhøyskolen, nå leverer de bidrag til Gullkalven og håper dette kan gi de en kickstart for det nyoppstartede studioet Engvall & Moen.

   Line Marie Moen Syvertsen og Malin Engvall har snart fullført en master i design ved Arkitektur- og Designhøyskolen i Oslo. Allerede før de har levert masteroppgaven har de hoppet i det og startet opp eget designstudio, Engvall & Moen. I tillegg er jentene en av ni som er nominerte i Bolia Awards, og skal snart til København for å få med seg premieutdelingen. Vinner de kan lampen (bildet under) de har designet komme i produksjon hos Bolia!

    

   In circles-black

   Lampen In Circles kan jentene vinne Bolia Awards for. 

   Duoen kaster seg med på det som er av konkurranser, og selvfølgelig er Gullkalven en av disse! I år leverer jentene produktdesign under kategorien design hos Gullkalven. Hva de har sendt inn får du ikke se, men under ser du et bord de har designet tidligere.

    

   table_and_ceramics

   Kaffeseremoni av Engvall & Moen   Har du noe du har lyst til å sende inn til Gullkalven? Trykk her. 

    

    

    SHARE VIA