Vi trenger din hjelp!

   2. mai 2016 / Ukategorisert

   Hver år trykker vi et magasin og arbeidet mot årets utgave er i full gang! Men vi har et problem, vi mangler noe av deg viktigste et magasin må ha. Nemlig, et navn! Har du et forslag til hva magasinet kan hete?

   I samarbeid meg vår partner Tangram Design kjører vi i gang  konkurransen «Hva skal babyen hete?». Vi ønsker navnforslag fra deg til årets magasin, og kanskje vil navnet vare evig. Vinneren blir annonsert under prisutdelingen 13.mai og vil motta en skikkelig applaus. Og selvfølgelig vil livet til vedkommende følges av heder og ære!

   Send inn dine forslag i en mail til anniken@tangram.no før søndag 8.mai!

   Forrige uke arrangerte Tangram Design et inspirerende foredrag i auditoriet på Westerdals campus Vulkan og vi fikk masse tips til hvordan skape et sterkt navn. Her er noen tips du kan ta med deg når du skal finne et nytt navn til vårt magasin:

   1. OPPFATTELSE – Navnet må lett kunne oppfattes riktig.
   2. RELEVANS – Navnet med relevans til objektet er letter å forklare.
   3. ERINDRING – Navn som gir mange assosiasjoner er lettere å huske.
   4. STAVEMÅTE – Nøkkelen til nettet og søk er enkelt og har en logisk stavemåte.
   5. UTTALE – Navnet må fungere godt i alle verbale sammenhenger.
   6. VISUALITET – De sterkeste navnene lar seg også visualisere.
   7. APELL – Navn med apell brukes oftere enn de åndløse.

   Sjekk ut fjorårets magasin her:

    SHARE VIA