Suksessfull FUCKUP-kveld

   10. mars 2017 / Arrangementer

   Torsdag 9. mars var det endelig duket for årets første Gullkalven arrangement, nemlig FUCKUP-seminar på Hendrix Ibsen Aetat.

   Bianca Olsen startet kvelden med flere spennende fortellinger om caser som ikke har gått helt etter planen. Bianca jobber som kreatør i Trigger, og tok for seg FuckUps-temaet fra en spennende synsvinkel. Videre forklarte Lars Joachim Grimstad fra TRY om hvordan noen av deres største caser har blitt til, før chief marketing officer i Anti, Sanda Zahirovic, tok staffetpinnen videre for å fortelle om hvordan din egen selvfølelse ofte kan være din største fiende. “Er jeg en bløff?”, “jeg er ikke god nok” og lignede er tanker de fleste av oss helt sikkert har hatt, og Sandra leverte et motiverende foredrag hvor hun kom med flere gode tips for å jobbe med dette. Etter en pause var det tid for Sasan Memeghani og Didrik Martens som kommer fra FuckUp Nights Norway, som begge to fortalte deres historie fra sine FuckUps-prosjekter i henholdsvis shipping og consumertech-industrien. De to gründerne kom med to morsomme foredrag, og bydde på mye god lærdom til studentene som var tilstede. Siste ut var Nanny Marie R. Thorvaldsen som delte erfaringer fra forskjellige prosjekter i bransjen, før vår markedssjef Joachim Krogvold avsluttet kvelden ved å fortelle om våre planer fremover.

   Vi takker alle talere og publikum for en spennende og lærerik kveld, og håper å se så mange som mulig av dere på våre fremtidige arrangementer!

   Bilder fra kvelden finner dere her på Facebook-siden vår.

    SHARE VIA