Suksessfullt «FUCKUP»-seminar med noen av de flinkeste i bransjen

   10. mars 2017 / Arrangementer

   Torsdag 9. mars var det endelig duket for årets første Gullkalvenevent, nemlig FUCK UP-seminar på Hendrix Ibsen Aetat ved Vulkan.

   Her har du en rask oppsummering av seminaret:
   Bianca Olsen startet kvelden med flere spennende og underholdende fortellinger om prosjekter som ikke har gått helt etter planen, men endt opp greit likevel. Bianca jobber som kreatør i Trigger, og tok for seg hvordan det er å feile litt og hvor lite farlig det egentlig er.

   Videre forklarte Lars Joachim Grimstad fra TRY om hvordan noen av deres største caser har blitt til, før chief marketing officer i Anti, Sanda Zahirovic, tok staffetpinnen videre for å fortelle om hvordan din egen selvfølelse ofte kan være din største fiende. “Er jeg en bløff?”, “Jeg er ikke god nok” er tanker hun har hatt selv som hun tror at også sitter fast i hodene mange kreative der ute. Sandra leverte et motiverende foredrag hvor hun kom med flere gode tips for å jobbe med dette.

   Etter en pause var det tid for Sasan Memeghani og Didrik Martens, som begge har startet to «lovende» gründerbedrifter – og som begge endte opp med totalfiasko. De to gründerne kunne by på masse selvironi, humor og betryggende ord til folk som er redd for å ende opp som dem.

   Siste taler ut var Nanny Marie R. Thorvaldsen som delte følelsen å være ung i bransjen og ga noen tips til andre som er på vei ut dit, før vår markedssjef Joachim Krogvold avsluttet kvelden ved å fortelle om våre planer fremover.

   Vi takker flinke talere og et engasjert publikum for en utrolig inspirerende kveld, om du ikke fikk vært med får du muligheten igjen allerede til høsten!

   Bilder fra kvelden finner du på Facebook-siden vår.

    SHARE VIA