Gullkalven presenterer: Briefs på Blå

   21. mars 2017 / Ukategorisert

   Gira på erfaring? Tørst etter øl? Du liker fete premier også, sier du?

   Hold av torsdag 23. mars! I anledning startskuddet for landets største kreative studentkonkurranse, feirer vi med workshop, privatfest og Cezinandokonsert på Blå!

   Workshopen holdes i samarbeid med det anerkjente reklamebyrået TRY, det stadig voksende kommunikasjonsbyrået WAL, samt Oslos største leverandør av kule capser – Lokk Shop. Fra klokken 18.00 vil de presentere hver sin brief. Grupper på to og to velger seg én av dem, og får de påfølgende 2,5 timene til å spinne, før de til slutt presenterer løsningen for en jury.

   Det holdes ikke tilbake på premiene! Try kan friste med mappevisning, Lokk Shop med designintership, og WAL med jobbmuligheter; her gjelder det altså å slippe løs konkurranseinstinktet og gi jernet!

   Tap og vinn med samme sinn, denne kvelden blir givende uansett!

   Kanskje kommer nettopp ditt team opp med ideen som til slutt vinner hele sulamitten – Gullkalven 2017? Det er mulighet for å sende inn bidrag allerede samme kveld.

   Det er ingen hemmelighet at de beste ideene gjerne kommer snikende etter et par glass innabords. Baren er åpen fra 17.50, det blir lett servering, og ikke minst utdeling av gratis sjokolademelk. Du leste riktig. 

   Det er gratis å delta, men vi forventer stor pågang.

   22.30-03.00 åpner hele klubben, og hva er vel bedre enn å avslutte idémyldringen med en aldri så liten runde på dansegulvet?

   Cezinando holder stemningen gående utover kvelden, sammen med den deilige DJ-gruppen LotionBoyz.

   Fest og konsert er gratis om du deltar på workshopen, ellers er det 100 kr for studenter og 200 kr ordinærpris.

   Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis)

    SHARE VIA