Ny kategori: Fremtid

   31. mars 2017 / Ukategorisert

   Årets prisutdeling drar frem krystallkula og inviterer til fremtidspekulering i sin nyeste kategori “Fremtid”. 

   Det påstås at få vet hva morgendagen bringer. Det stopper allikevel ikke gullkalven 2017 fra å gi det et forsøk. Med innføringen av den nye kategorien «fremtid» ønsker årets prisutdeling å fremme nyskapende og innovative bidrag med fremtidsrettede løsninger.

   -Vi vil oppfordre unge til å tenke nyskapende og å ta i bruk teknologien og de nye kanalene som oppstår i markedet i dag, sier leder i gullkalven, Sollin Sæle.

   Med en kommunikasjonsbransje i endring er behovet for nytenkende ideskaping stadig mer gjeldende. Sæle mener at morgendagens gode løsninger like så godt kan komme fra norske studenter. Hun påpeker også viktigheten av å ikke være redd for å gå litt på trynet når de gode ideene skal innhentes, i tråd med Gullkalvens overordnede tema «fuck ups».

   -Det er ikke slik at bidragene eksplisitt må referere til årets tema, men det ligger allikevel bundet i kategorien. Det er vanskelig å tenke nytt uten å ta litt sjanser.

   I tillegg vil gullkalven slik som i fjor også organiseres i kategoriene rom, audio, storytelling, teknologi, markedskommunikasjon og design.

   – Et kjempelurt designkonsept som tar i bruk ny teknologi eller noe annet helt nytt ingen har sett før kan blir sendt inn til flere av de overnevnte kategoriene uten at de nødvendigvis stiller sterkere enn f.eks rene design- eller teknologibidrag. Med årets nye kategori kan vi belønne de som tør å tenke framover uten å måtte inngå kompromisser. Vi tror dette er en god løsning og er spent på å se hva som kommer inn.

   Har du anlegg for prekognisjon, eller bare en veldig god ide? Søknadsfrist for innsending av bidrag er 23. April, og kan sendes inn her.

    SHARE VIA