Kort oppsummering fra workshop og åpningsfest på Blå

   31. mars 2017 / Arrangementer

    

   18:00 23. mars fyltes BLÅ opp med kreative studenter klare for å ta fatt på briefer fra TRY, We Are Alive og Lokkshop, hvor premier var alt fra å få gjennomført briefen sin til designinternship. Etter å ha fått mat fra Los Tacos var student-teamene ivrige etter å komme i gang, og etter at alle briefer var levert inn to- og en halv time senere satt juryen seg backstage for å diskutere. Etter mye frem og tilbake klarte de å bestemme seg for hver sin vinner som ble belønnet på scenen.

   Etterpå var det duket for konsert med Cezinando, som i tillegg til å spille flere av sine mest kjente hits, slapp sin nye sang «Håper du har plass» mens han stod på scenen hos oss. Da Cezinando tok DJ-duoen LotionBoyz fra NORA Collective det videre, og sørget for god stemning resten av kvelden.

   Gullkalven takker alle som kom og deltok på workshopen, og vi gleder oss masse til å se hvordan brief-vinnerne får videreutviklet idéene sine sammen med TRY, We Are Alive og Lokkshop.

    SHARE VIA