Prisutdeling i fremtiden

   6. mai 2017 / Arrangementer

   Endelig er fremtiden her!

   Fredag den 12. Mai skal du tre gjennom en kapsel av lys, ned trappene til utestedet Månefisken og inn i et slags fremtidsunivers sammen med landets fremtidige kreative ledestjerner. Det har nemlig Lilli Bendriss spådd. Det stemmer, SELVESTE Lil ‘B fra kultserien Åndenes Makt kickstarter GULLKALVEN 2017 på hypermoderne vis. Velkommen inn til fremtiden!

   I anledning årets fremtidstema spares det ikke på noe: Lystunnel, VR-briller, dranks og goodiebags til de første oppmøtende. I tillegg til prisdryss blir det eksepsjonelt gode mingleforhold, så ikke vær en baby in a corner! For prisene deles nemlig ut av bransjen selv, så kom og smisk. For alle vet at smisking fører til jobb. Se hvilke bidrag bransjen imponeres av, så du selv vet hva som må til for å hevde seg på jobbfronten i fremtiden. Ikke ulikt det som foregår i en spåkule der altså.

   Videre fortsetter kvelden med feiring av vinnere, fete DJs og god stemning på dansegulvet.

   Dørene åpner 20:00. Prisutdelingen starter 21:00.

   Kom og la deg imponeres av det mest nyskapende som foregår innenfor kreativ kommunikasjon blant norske studenter for tiden!

   Månefisken, 12. Mai.

   Facebook-event finnes her, trykk på «skal» så får du med deg alle spennende updates som kommer.

    SHARE VIA