ER DU GULLKALVENS NYE LEDER?

   21. oktober 2017 / Ukategorisert

   Liker du å være sosial, komme på ambisiøse idéer og få ting til å skje? Er det naturlig for deg å ta styringen? Er du gira på å få masse kontakter i den kreative bransjen?

   Da bør du søke som leder i Gullkalven!

   Vi ser etter en kreativ, utadvendt og målrettet person som kan bidra til å gjøre Norges største prisutdeling innen kreativ kommunikasjon enda større og bedre. Som leder vil du få muligheten til å gjøre akkurat hva du vil med prisutdelingen, så lenge du sørger for at den blir minst like vellykket som i fjor. Dette innebærer blant annet å velge tema, en kul konfransier, riktige artister og å få PR-teamet til å finne på oppsiktsvekkende PR-stunt.

   Du får hjelp til å utvikle Gullkalven videre av forrige styre samt noen av de største aktørene i den kreative bransjen, sammen med et helt nytt styre bestående av 12 studenter som du får velge ut selv.

   Send en søknad til info@gullkalven.no der du forteller litt om deg selv og hvorfor du synes dette høres ut som noe for deg.

   NB. denne stillingen krever absolutt ikke at du har masse erfaring. Vi krever kun at du brenner for prosjektet, er ambisiøs og pliktoppfyllende. Vi velger først og fremst utifra personlighet og inntrykk vi får på intervju. Vi ser også særlig etter studenter som går 1. eller 2. studieår da disse ofte har mer energi og tid til overs.

    

   Lykke til!

    

    

    SHARE VIA